Reviews


4 stars after 3220 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heel... mooi op tijd en weer erg lekker top 6/7/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
En lekker snel bezorgd :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Giro’s is onsmakelijk en te grof gesneden Vera. Is geschift Zatziki is magere yoghurt 6/5/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
ik ben groot fan van jullie maar gister smaakte het nergens naar,ik miste die heerlijke Griekse smaak en de Tzaziki was dun en smakeloos,zonde van mn geld 6/5/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vlees heerlijk, patat matig en teveel, tzatziki te weinig voor ons 6/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en gemakkelijk te bestellen en op tijd bezorgd. Het eten ziet er goed verzorgd uit. 6/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is helaas niet meer wat het geweest is, zonde 6/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd, goed verzorgd en hebben genoten van het eten, was heerlijk 5/31/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en heerlijk 5/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al jaren fan van de pita's! 5/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iets eerder afgeleverd, maar dat was geen probleem. De maaltijd was perfect, zoals we gewend zijn van jullie. Bedankt. 5/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima allemaal. 5/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Besteld voor de tijd 18.00-18.15 uur. Het was er al om 17.50 uur. Maar wel tijdig besteld 15.00 uur 5/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, echt Griekse smaak en netjes op tijd. 5/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, het vlees was heerlijk mals en niet droog. De patat en tzatziki waren ook prima. De bestelling zou tussen 7 uur en kwart over 7 gebracht worden en om 5 over 7 stond de bezorger op de stoep. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en zal hier zeker vaker bestellen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Betere kwaliteit dan de vorige keer !!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen jammer dat wat je besteld en betaald heb krijg je niet miste het toetje 5/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fooi is contant gegeven 5/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten! 5/17/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lauw en te laat! Dit is nog nooit eerder gebeurt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker,prima op tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles perfect 5/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eindelijk na ruim een jaar vanwege verhuizing geen Kleine Griek kunnen eten, het was weer topklasse ✌️ 5/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima,prima,prima alles..... 5/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wat een bizar slechte maaltijd. Vlees was smaakloos en vol met bonken vet. Salade zuur en friet zoutloos. Klacht werd niet serieus genomen. Zonde van het geld. Maaltijden zijn in de vuilnisbak beland 5/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde twee uur voordat het eten kwam 5/11/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten goede service 5/10/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Werd om 19.00 bezorgd, terwijl er tussen 18.15-18.30 bezorgd zou worden. Dus te late bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat weinig smaak aan de giro's.Dat is normaal wel lekker gekruid This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 x moeten bellen waar bestelling bleef en tot 2 x toe werd verteld dat het onderweg was. In plaats van 3 kwartier meer dan 2 uur op ons eten moeten wachten. Doe ik dus nooit meer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk, alleen de frietjes iets slap, maar het vlees, de pita, de tzatziki, dat was allemaal heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
suflaki met zeen en te vet, rest was prima 5/5/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaker besteld. Meestal prima, al lijkt de keuken wat slordiger te worden: kipfilet en spies nogal verbrand. Jammer! 5/5/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bestelling was niet aangepast zoals ik gevraagd had en de kipfilet was tegen het verbrand aan helaas lijkt het steeds meer er op dat het sterk achter uitgaat 5/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 3220 reviews
De Kleine Bezorg Griek