Reviews


4 stars after 1891 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima maaltijd ! 4/15/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kip souflakie was aangebrand en heel droog. Echt jammer want dat is toch vaak mijn favoriet. 4/15/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was er erg snel, heel fijn! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
lekker gegeten, maar vondt het vettig en de gyros nat This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk bestellen. Fijn om vroeg te kunnen bestellen met bezorging op het door jouw gewenste tijdstip. Was weer lekker. Voor herhaling vatbaar. 4/13/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde te lang voordat het bezorgd werd anderhalf uur en was niet erg warm. Het eten zelf was goed. 4/13/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was goed en heel lekker 4/13/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/12/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was erg lekker maar helaas koud... 4/12/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk eten. 4/11/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn dat ik direct bij de bezorggriek kan bestellen. 4/11/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/8/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas waren ze onze bestelling vergeten werd na 1 u en 20 min gebeld of we iets besteld hadden en of we het gekregen hadden. Wel een klein flesje wijn cadeau, lust helaas geen wijn. Wel aardige man/jongen aan de telefoon, bezorger niet vriendelijk. 4/6/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! 4/6/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top 4/6/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle levering, helaas de wijn vergeten maar die werd ook super weer nabezorgd. 4/5/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/5/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, heet en ruim voldoende 4/5/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
veel vet vlees ,wat niet weg te kauwen was 4/3/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was weer heerlijk de kleine griek is echt een aanrader 4/2/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kipfilet had een vreemde structuur en de gyros vonden wij erg vet. En de patat was slap Ik heb het beter bij jullie gehad 4/2/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima , mooi op tijd en nog redelijk warm 👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging goed vlees was te vet en patat te slap Beetje Jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het eten erg lekker en de bezorger erg vriendelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1 pita broodje tekort gehad, maar wel lekker eten en op tijd bezorgd. 3/30/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/30/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, warm, lekker, vriendelijke bezorger... Perfect! 3/30/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat het eten niet echt warm bij ons aankwam. We hebben het daarom zelf nog in de oven gedaan. Was overigens wel erg lekker! 3/29/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelle bezorging in een half uur en heerlijk eten! 3/29/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd 3/28/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was super en het was snel. Eten was warm en de bezorger erg vrolijk en vriendelijk. 3/27/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelle bezorging, goede kwaliteit en hoeveelheid. Helemaal top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima!! vlotte levering lekker eten ;) 3/20/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/20/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk. Goed warm en keurig op de afgesproken tijd. 3/19/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/18/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd verrassend snel bezorgd, het eten is warm en goed en de vernieuwde website is net zo duidelijk als de vorige. 3/15/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/11/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Denk dat het heel erg druk was duurde voor mijn gevoel best lang voor het bezorgd werd bijna 1 uur maar het eten was top zoals altijd 3/9/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/8/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/6/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de girosschotel niet lekker. Het vlees was niet mals, de broodjes taai en de patat was erg droog. 3/4/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Iets minder droog de volgende keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 1890 reviews
De Kleine Bezorg Griek