Reviews


4 stars after 2576 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, maaltijden heel warm afgeleverd. Voortreffelijke kwaliteit! Kortom hier zou iedereen moeten bestellen die in alle opzichten waar voor hun geld willen hebben. Veel dank,Top 8/6/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit en goed warm Netjes bezorgd Bestelling verloop via website te volgen!! 8/5/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! 8/1/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ossenhaas te lang op grill daarom droog 7/31/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
SuperπŸ‘πŸ‘ŒπŸ» This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker ! 7/25/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk en supersnel bezorgd! 7/24/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk gesmikkeld πŸ˜‹ 7/23/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heel lekker eten en perfecte service en bezorging hele vriendelijke bezorger 7/22/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Ouzoschotel was weer heerlijk zoals altijd. De tzatziki was wat zout. Verder prima in orde. Thanks 7/22/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlees was koud 7/20/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd geleverd en de mixed grill schotel was lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker! 7/18/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima in orde 7/18/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snel en lekker! 7/17/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker! Goeie komkommersalade met weinig sla. 7/17/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeeeerlijk gegeten. 7/16/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! Alles goed warm en lekkere niet vette knapperige giros. Top. 7/15/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top! Eten werd bezorgd met 20 minuten, was lekker warm en aardige bezorger! Top! 7/14/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er was maar 1 pita broodje terwijl ik toch 1 broodje besteld had het andere broodje hoorde bij een schotel., Niet gelijk gebeld voordat er is, is het eten koud. U wel een bericht gestuurd. Ben benieuwd naar de oplossing This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg tevreden over jullie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Doorgaans altijd goed eten. Maar alleen vandaag was de patat zacht en koud. Waarschijnlijk omdat het zaterdag is? Verder helemaal prima. 7/11/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed zoals altijd 7/10/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/9/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal naar behoren! 7/9/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd,verzorgd, Lekker, goed verzorgd, op tijd bezorgd, blije eters. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snel en prima gerecht 7/4/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was netjes verpakt en het smaakte heerlijk. 7/4/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Status stond als bezorgd, bestelling kwam pas 10 minuten later. 7/3/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten ondanks het slechte weer na 40 min bezorgd door een heel vriendelijke jongen(man) Helemaal top 6/30/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten. De bezorger was er mooi op de afgesproken tijd. 6/29/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Giros schotel was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
duurde wat langer dan er werd aangegeven anders was het helemaal perfect geweest This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geels te lang wachten op de bestelling .anderhalf uur is niks ook als je vraagt z.s.m. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Dit keer wel een kwartier later dan de afgesproken tijd. Maar het eten was weer top! 6/27/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 6/26/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten bij De Bezorggriek was er snel. En het eten is erg lekker, beter dan bij veel andere bezorgrestaurants. Even de tafel gezellig dekken, de pita giros en patat op tafel zetten, en het is alsof je in een goed Grieks restaurant aan het eten bent. Een aanrader! 6/26/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/25/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overzichtelijle site. Bestelling was op tijd. Eten heerlijk. 6/22/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik bestelde extra souvlaki en kreeg 1 stokje terwijl er op het plaatje 2 stonden dus dat mag wel wat duidelijker. Verder alles prima. Lekker eten. Vriendelijke bezorger This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 2576 reviews
De Kleine Bezorg Griek