Reviews


4 stars after 3749 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele snelle bezorging van een lekkere maaltijd. Goed op temperatuur. Prima prijs kwaliteit verhouding. Perfect als je ‘te’ laat van werk thuis komt en trek hebt. Dan is de Bezorg Griek een hele fijne uitkomst waar je op kunt rekenen. Gewoon erg lekker. 4/13/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de schaal met hapjes niet rechtop is blijven staan met vervoer alles zat door elkaar 4/11/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/10/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De schotel ruim genoeg en lekker. Alleen had ik 2 stukjes baklava verwacht voor deze prijs. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/9/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/9/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zou iets meer rode ui mogen zitten Volgende keer 😉 4/8/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was lauw 4/8/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, lekker en prima op tijd 4/3/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfecto! 3/31/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/29/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling ging vlt. Bezorging vriendelijk . Kwaliteit van het pitabroodje zelf was wat zompig. Vlees en tsaziki was goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/26/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed warm en flink portie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/26/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd. . En heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/26/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/26/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
fijn op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. Bifteki, gyros en soutsouki als altijd heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/26/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij dachten toch, wat normaliter erbij zit, salade en tzatziki erbij te krijgen! Was echt een gemis!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/26/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker gegeten en goed warm 3/25/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten voldoende en mooi op tijd gebracht. 3/22/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op de website werd beloofd dat het binnen 45 minuten zou komen. Het duurde echter rond 1,5 uur zonder tussentijds bericht of excuus. 3/21/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten Grote porties Snelle bezorging dus de frietjes zijn ook nog lekker❤️ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/17/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sommige plaatjes ontbreken op website 3/17/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/14/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en goede porties 3/13/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onze bestelling was lekker en warm . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/12/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het gehakt was niet gaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/12/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/11/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de aangegeven tijd ook echt bezorgd 3/11/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 3/8/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, warm, knapperig en lekker! 1 girosschotel en een choriatiki-salade meer dan genoeg voor 2! Top! 3/8/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het eten was heerlijk alleen de lamskotelet was wel erg klein. 3/6/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben tevreden met bezorging ,kwaliteit en de website 3/6/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/5/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker mals vlees, goede porties. Zeker voor herhaling vatbaar 3/4/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en lekker 3/4/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/3/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snel bezorgd door vriendelijke bezorger heerlijk gegeten, lekker van smaak, kwaliteit en temperatuur! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/26/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker eten 2/24/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bakjes tzatziki waren niet goed gesloten, waardoor er eentje bijna helemaal "leeggelopen" was in het plastic tasje, waar ook de bakjes koolsalade en het flesje wijn in zat, zodat dat allemaal onder de tzatziki zat. 2/23/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
PERFECT 2/22/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en goedkoper dan thuisbezorgd 2/22/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima bezorging en eten , mag iets warmer volgende keer . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/19/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top. En optijd. 😁 2/18/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2023
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 3748 reviews
De Kleine Bezorg Griek