Reviews


4 stars after 2927 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De melitzano salato zat er niet bij, als besproken deze houden we dan tegoed. Niettemin heel lekker gegeten. Kerkmeestersland 17 Den Hoorn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed verzorgd en bezorgd, heerlijk 2/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar. 2/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat héérlijk 2/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 2/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top hoor !!!!! Al jaren dezelfde goeie kwaliteit Ga zo door. 2/5/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
eten was een kwartier vroeger dan gevraagd maar dat is altijd nog beter dan te laat het eten was heerlijk en goed verpakt en de bezorger was zeer vriendelijk 2/3/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zag er goed uit en snel bezorgd 2/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Slappe en bleke patat. Droge kipfilet 2/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en ruime portie. 2/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Voor de 2e keer 2 uur gewacht op bestelling die volgens tracker geleverd was. Bestelling niet compleet. 2/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed eten en op tijd bezorgd. 2/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gemakkelijk te bestellen en een snelle levering. Goed verzorgd en het eten ziet er verzorgd uit. Top en ga zo door. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling is meer dan 1.5h later gearriveerd. Website zei na 1h dat de bestelling al afgeleverd was.. Pitas waren wel lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We moesten bijna 2 uur op onze bestelling wachten, terwijl op de website 45 minuten was vermeld. Telefonisch bleken ze niet bereikbaar te zijn, ook geen bericht ontvangen dat het wegens drukte langer kon duren (ook op de website was daarover geen opmerking geplaatst). De bezorger ging nog in verweer dat het ondoenlijk was om hierover te communiceren richting de klanten, maar dan kan je op zā€™n minst toch wel de telefoon opnemen, lijkt mij. Tenslotte ontbrak bij een gerecht de tzatziki-saus en bij een ander gerecht een lamskotelet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat was erg slap This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima op tijd bezorgd en het eten was zoals altijd heerlijk! 1/30/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pita's altijd lekker. Helaas werd mijn bestelling pas na meer dan 2 uur bezorgd. 1/30/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer prima smaakte goed. 1/29/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten, snel bezorgd door een hele lieve nette en vriendelijke bezorger!! 1/29/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duidelijke website, snelle bezorging, prima kwaliteit! Heerlijk gegeten šŸ˜Š 1/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top en keurig snel geleverd. 1/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele snelle bezorging, lekker eten! 1/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker. Jammer en daarom 1 ster eraf is dat het aan de koude kant was 1/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, binnen de tijd bezorgd!! Vriendelijke bezorger This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, paar minuten voor gevraagde bezorgtijd, fijn zo snel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede prijs/kwaliteit verhouding 1/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging zou binnen 45 min zijn. Na 80 min. stond de on line status als bezorgd wat niet zo was. Gebeld Geen uitleg of excuus, en uiteindelijk Bezorgd na 90 min! šŸ˜’ Pita van pita gyros was niet gaar. En als extra bijbestelling paidaiki ( lamsvlees ) wat op de foto meerdere waren. Maar kreeg 1 klein mini stukje Waar men 4,- voor durft te vragen šŸ˜Æ 1/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde wat langer voordat het eten bezorgd werd, maar daar hadden we zelf al rekening mee gehouden op de zaterdagavond. Iets teveel 'saus' op de broodjes. De broodjes waren verder heel goed gevuld. Kwaliteit, hoeveelheid en prijs stonden goed tegenover elkaar. We hebben lekker gegeten en het is voor herhaling vatbaar. 1/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hallo, Wij hebben een zeer grote klacht over jullie manier waarop jullie iemand te woord staan. Als we vragen wanneer onze bestelling komt, verwachten wij een fatsoenlijk antwoord. Na anderhalf uur een normale vraag lijkt ons. De bestelling is uiteindelijk door jullie geannuleerd. We verwachten dan ook dat we binnen maximaal twee uur ons geld teruggestort hebben. U begrijpt dat wij zeker nooit meer zullen bestellen en onze vriendengroep zullen waarschuwen voor de onbeschoftheid van de medewerkers. Wij hebben dus niets ontvangen. 1/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 1/22/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker mals vlees, snelle bezorging 1/22/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/22/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Topkwaliteit! 1/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij waren erg tevreden over de website, jullie bezorging en de kwaliteit van het eten. 1/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker :) 1/18/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was warm en kwam op tijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke smaak ,super op tijd geleverd, totaal helemaal af. Dank jawel tot de volgende keer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 2925 reviews
De Kleine Bezorg Griek