Reviews


4 stars after 3253 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top. Snelle levering en heerlijk zacht en warm vlees. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 8/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk. Kwaliteit is wel beter geworden . Vlees was lekker zacht en niet zo zout 8/17/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Slechte gyros This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is zoals goed, bezorging duurde dit keer echter erg lang, 85 min ipv 45 min 8/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was erg lekker.... hartelijk dank ervoor 8/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bied ook kip gyros aan .. optie .. Eten goed van smaak en warm .. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had aangegeven geen ui en tomaat maar dit was niet gedaan. 8/7/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima 8/7/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 8/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, snel bezorgd. Fijn dat De Kleine Griek zelf kan bezorgen! 8/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kip en Pita waren aangebrand, hard en zwart. Pita aan 1 kant en kip langs de randen. 8/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede Pita Giros, op tijd klaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten, en stipt op tijd!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk!! 7/31/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd geleverd en zoals altijd prima kwaliteit eten ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, alles goed bereid en warm en ruime porties. Een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was goed man. 7/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pita's waren weer lekker zoals altijd. 7/22/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer helemaal in orde een dikke 10 7/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer heerlijk. 7/17/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 7/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk na een kleine dip van de vorige bestelling 7/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tip: Ik zou nog wel pita broodje(s) bij de mezedakia doen. De salades moet je wel ergens op kunnen doen, zonder brood vind ik het minder lekker. 7/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker. 7/10/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk is wel eens anders geweest. 7/10/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/7/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Toen ik in januari jarig was hebben mijn kinderen bij jullie eten besteld en dat was erg lekker. 5/7 had ik vrienden te eten en toen heb ik o.a. Mezedakia besteld. Helaas viel dat nogal tegen. Een beetje koolsalade - 2 gehaktballetjes- 2 dolmas en 4 bakjes met smeerseltjes. Misschien dat de samenstelling veranderd is. Volgende keer beter hoop ik. Die smeerseltjes hoeven voor mij niet. Verder was alles prima. 7/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen hier al jaren de pita gyros, maar wij vonden het dit keer tegen vallen. Het vlees was slap en vet en het waren grote hompen vlees. Wij hebben het zelf nog fijn gesneden en gebakken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd erg lekker en vriendelijke bezorger This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De aardappelen uit de oven zijn een goede combinatie met het gestoofde lamsvlees! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wat er mis ging? spinakopita bijna verbrand, dolmadakia was drijfnat, ineengezakte blubber (smaakte echt niet) mezzedakia zo slecht verpakt, dat alles dreef in een klein laagje vette vloeistof....alleen de keftedakia voldeden aan de verwachting. We hebben vaker hier besteld, toen was het prima. Maar nu een teleurstelling This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was prima De extra friet zat er niet bij maar werd heel snel alsnog gebracht top! 7/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er waren 2 bestellingen geplaatst, 1 om 18 uur en 1 om 19 uur. Dat was met een bedoeling. Onze regie werd overhoop gegooid, omdat jullie niet goed hebben opgelet. Ik was heel erg ontstemd. 7/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gyros was net als een keer eerder niet lekker. Niet krokant, vet en flauw gekruid. Twijfel of dit niet mijn laatste bestelling is geweest. 6/30/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super blij, het eten was er snel, het was lekker en warm. Ook de hoeveelheid is fantastisch!! 6/30/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, mooi op tijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Porties zo groot en lekker zoals je ze ook in een restaurant krijgt, ook warm geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch weerπŸ’— we hebben genoten. Dank u wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, op tijd bezorgd, voor herhaling vatbaar. 6/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beetje vroeg geleverd. Maar beter te vroeg als te laat. Goed werkende website, heerlijk eten. 6/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2021
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 3252 reviews
De Kleine Bezorg Griek