Reviews


4 stars after 3325 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het vlees was niet helemaal gaar. Het was bij eerdere bestellingen wel altijd goed 11/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was er snel,maar niet warm.Jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag was alleen de gyros niet zoals we altijd gewend zijn, mocht wel wat krokanter. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
App om bestelling te volgen werkt niet goed. Staat er is bezorgd terwijl dat niet zo is en t pas 10min later komt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij waren deze keer een beetje teleurgesteld in de hoeveelheid van de schotels. Gyros was weinig en de bifteki was droog en kruimelig. Miste ook een portie friet bij een van de schotels. Kort samengevat: niet wat wij gewend zijn. 10/29/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Mixed grill prima. Artemis schotel niet te eten,vlees niet door te komen!! 10/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle en nette bezorging vriendelijke bezorger. Eten was heerlijk. 10/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was prima verzorgd en lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Even verwarrend dat de website aangaf vandaag niet open te zijn. Na telefoontje bleek dat het op dat moment heel druk was……Gelukkig belde ik. Ik zou liever een juiste omschrijving op de website hebben die aangeeft dat dat wachttijd tijdelijk x minuten langer is i.v.m drukte. Dan wacht ik gewoon even. Het is de moeite waard! 10/22/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, goed warm en een vriendelijke bezorger. 10/22/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De maaltijd was goed verpakt in een warmhoudbakje met sealing. Het eten was nog heerlijk warm toen dit werd bezorgd. Op donderdagavond 18 uur was de bezorgtijd circa 1 uur, we wonen in een buitenwijk 10/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 10/16/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk Grieks eten en goede porties. 10/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal super wij hebben heerlijk gegeten! Bezorging was op top vriendelijke jongen! 10/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, hoor 10/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten is prima alleen was mijn bestelling niet compleet en dat werd niet klantvriendelijk afgehandeld. een foutje kan altijd maar moet ook netjes worden opgelost zonder gezeur. uiteindelijk wel opgelost. 10/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed en volle schotels. 10/9/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/5/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gewoon goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede vriendelijke bezorger This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben heerlijk gegeten. Bestellen is eenvoudig en het werd netjes op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topper 10/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het vlees was wat vettig en de patat te slap 9/29/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker en goed warm bij aankomst. Bedankt!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was wel wat koud . Maar de smaak was perfect! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar 9/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/11/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten, snelle bezorging. Lekker eten. 9/10/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lange wachttijd (anderhalf uur) misschien logisch na de overwinning van Max op Zandvoort maar een dubbele tijdsoverschrijding vind ik persoonlijk teveel. 9/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wordt niet voldoende op opmerking gelet of niet goed uitgevoerd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en heerlijk eten! 9/3/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was lekker, warm en heel goed van smaak! 9/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker en veel. 9/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen jammer dat ik geen uien wilde bij de 2 mixed gril . Helaas zaten die er wel bij. Ik kan niet tegen uien dus het werd vissen. Verder uitstekend. 9/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In de pita kip zaten maar 3 stukjes kip.. Dit was zeer karig, in vergelijking tot eerdere bestellingen van pita kip.. 8/31/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smaak van het eten was goed. De hoeveelheid was goed. Het vlees aan de spiesjes was erg zenig en daardoor niet smakelijk. De maaltijden waren behoorlijk afgekoeld. 8/30/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2021
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 3325 reviews
De Kleine Bezorg Griek