Reviews


4 stars after 2708 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect eten en exact op afgesproken tijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed, snel en op tijd bezorgd! 10/24/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk.... Snelle en vriendelijke bezorging 10/24/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 10/23/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, goed van temperatuur, en snel bezorgd, toppers! 10/22/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was heerlijk en goed op tijd 10/21/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bifteki was aardig zout van smaak 10/20/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd en erg lekker! 10/20/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal bestelde ik bij thuisbezorgd.nl, mooi dat jullie hier binnenkort vanaf stappen dit omdat ik vind dat thuisbezorgd er maffia prijzen op nahoudt voor ondernemers. Verder altijd prima in orde, snelheid, kwaliteit en bezorging! 10/20/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect verzorgd. En afgeleverd 10/19/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 10/16/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed en smakelijk 10/16/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker eten bin de Kleine Bezorg Griek! 10/15/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging. Ruime keus. Vlees ( varkenshaas) mocht malser 10/10/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/9/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, bezorger was er supersnel... Eigenlijk precies zoals vorige keren... 10/9/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer bestelling geplaatst, maar zeker niet de laatste. Lekker gegeten, prijs kwaliteit verhouding - prima. 10/9/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn heel goed geholpen was goed op tijd en het eten was ook heel goed 10/9/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima maaltijd, en op tijd bezorgd. 10/8/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd; heerlijk, warm en topkwaliteit 10/6/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/5/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Van de 10x besteld klopte het 6x niet helemaal helaas... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken heel erg tevreden, vandaag was het eten bijna koud en de patat was erg slap.. jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd dol op jullie pita's! lekker fluffy. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
bezorgtijd heeft 1,5 uur geduurd ondanks dat ik z.s.m. (45 min had ingevuld), Ossenhaas was taai, Tsatziki, patat en koolsalade waren. heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was naar mijn waarde sterk onder de maat. Nu ben ik een grote van de Kleine Griek. Het restaurant heeft echter zijn eigen keuken. Het eten uit de bezorg keuken was sterk onder de maat. Ik heb helaas tot de helft gekomen van het gerecht en het restant weg gegooid. Het vlees was smaakloos en droog. Later op de avond besteld. Een sterk tegenvallende ervaring. Ik kom er helaas niet meer terug. De volgende keer weer gewoon het restaurant proberen. Helaas heeft deze bezorg Griek de zelfde naam maar het eten lijkt er niet op. Plat gezegd was het eten smerig. Kan er niets anders van maken. 10/3/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geen klachten 10/2/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/1/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog steeds heerlijk eten, alleen jammer dat de dolmades zo duur zijn geworden! 5 .30€ voor 5 dolmades vind ik behoorlijk prijzig! Beetje jammer! 9/30/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Griek ooit gegeten dank daarvoor. 9/29/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Beste, ik had betaald, kreeg een mail. Wilde na 1 uur de bestelling volgen aangezien jullie meestal binnen 30min a 45min er zijn maar zonder resultaat. Jullie nummer van de website/restaurant werkte niet. Dus na dik een uur stond ik bij de snackbar te bestellen. Toen hoorden ik dat jullie voor de deur stonden. Oja en ik had geen ui gevraagd maar dit zat er wel op. Hoop dat dit eenmalig was. Tot een volgde keer. Fijne avond nog. 9/29/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed eten, en dat is de truc 👍🏻 9/28/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer als vanouds heerlijk. Was erg goed en lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
T was weer heeerlijk..... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. 9/26/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd. Eten was in een gesealde verpakking maar het vlees was een beetje verdachtelijk qua kleur. 9/26/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2020
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 2706 reviews
De Kleine Bezorg Griek