Reviews


4 sterren na 1659 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goeie pita's ! 12-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
wij zijn ronduit ontevreden over de bezorging van onze maaltijd. de gevulde paprika lag uit de verpakking met een plastic zakje eromheen waaruit alles gleed toen ik het uitpakte. de papierenzak was doorweekt van het vocht. Ook de andere gerechten die in deze tas zaten waren doordrenkt met het vocht van de gevulde paprika. ik heb dit gerecht de prullenbak in kunnen gooien en ga proberen mijn geld terug te krijgen. ik heb er foto's van gemaakt. 11-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snelle bezorging, wat warm moest zijn was warm en het smaakte perfect! Bedankt! 10-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Dit was echt de smerigste gyros die ik ooit gegeten heb. Geen knapperig geurend vlees. Nee. Alsof je een gft bak open doet midden in de zomer. Gatverdamme Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goed en op tijd Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 9-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer zoals vanouds superlekker eten en een goede en snelle levering 8-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten is snel bezorgd, smaak van het eten wat zeker prima, echter was de varkenshaas "iets" te lang doorgebakken en daardoor iets te taai geworden. Verder helemaal goed. 6-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top 5-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 2-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 2-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
zeer goed Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 2-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
TOP👍👍 Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 2-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De bezorging was goed en snel. De soufflaki was rauw en de girls verbrand, echt met zwarte stukken erin. Erg jammer 1-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1-12-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het was koud, heel nat en het vlees was niet knapperig. Leek wel oud! Wij herkennen dit helemaal niet van jullie? Was er iets aan de hand in de keuken of?? 30-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Vaker besteld, maar nog nooit zo lang hoeven wachten. Bijna twee uur! Eten was wel weer gewoon goed 30-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals gewoonlijk super👍 29-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
26-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 25-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 25-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima service erg snel altijd lekker Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 25-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 25-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
23-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
22-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Keurig op tijd. Prima prijs. Goed eten. Website voldoet. Zou bij de gerechten nog mee info kunnen staan over ingrediënten. 22-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
snel geleverd - schotels waren goed warm en de website was duidelijk en overzichtelijk. (heerlijk gegeten ) Tot volgende keer. 22-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
22-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
“Hamburgers” nog rauw 22-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten en snel bezorgd! 21-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alleen jammer dat bv.bij een pita soutzouki het op de afbeelding met friet staat, alleen krijg je het niet 21-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Kwaliteit was minder dan gebruikelijk. Het gehakt was van de binnenkant nog rood. Dit heb ik weg gegooid. De rest is allemaal prima en een zeer nette bezorger. 21-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
21-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Perfect en mooi op tijd 19-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Het eten was perfect en goed heet Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 18-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Precies optijd, het eten was nog warm, aardige bezorger Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 18-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
17-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
17-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Goed verzorgd. Door piepschuime verpakking blijft het eten warm. Patat koelt wel sneller af. 17-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Let een beetje op de patat, die is of te hard (meerdere keren opgebakken, of te slap te kort gebakken) 17-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
17-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snel berzorgd en heerlijk eten. 16-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals gewoonlijk super👍 16-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
16-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snel bezorgd zoals gevraagd 14-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bedankt voor het drankje voor de jarige! 14-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Jammer bestel hier wel vaker maar het eten was erg lauw Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goed verzorgd snel en warm.Bezorger was zeer vriendelijk.Dit was de eerste keer dat we bestelde en zeker na deze ervaring niet de laatste keer. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ruim voldoende, zelfs teveel zou zeggen. 10-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker, snel, grote porties. Bedankt! 10-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer erg lekker!!! 10-11-2018
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Moet ontzettend lang wachten op je bestelling als je voor "zo snel mogelijk" kiest op de website. 10-11-2018