Reviews


4 stars after 3985 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was niet erg gekruid. Door de Tsaziki was de smaak lekker,maar de gyros viel een beetje tegen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na twee uur in de magnetron moeten zetten, echt slecht. Jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Binnen een half uur bezorgd, weer helemaal prima. 2/16/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het had wat warmer gemogen 2/12/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas meer dan 45 minuten extra moeten wachten op onze bestelling, maar wel een belletje gehad. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk en jullie patat ook This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eenvoudig te bestellen. Eten op tijd gebracht en eten was goed . lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was goed verzorgd en lekker alleen jammer dat als je afspreekt en bevestiging krijgt tussen 17,00 en 17.15 wordt er bezorgt en het kwam al om 16,45 dus eten moest wachten omdat de mensen er nog niet waren. 2/5/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd en heerlijk eten ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima gegeten 2/3/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd en heerlijk gegeten...veel dank...ik had een fooi aan de deur gegeven 2/3/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 2/3/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/1/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keer op keer lekker eten, snel bezorgd, beleefde bezorger, waar voor je geld! 1/27/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Niet zo lekker als anders, veel kleine snippers en zeer matige patat. 1/26/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Van bestellen tot bezorgen perfect... je kan elke procedure volgen. Het eten perfect verpakt, goede temperatuur en bovendien verschrikkelijk lekker... Grieks eten lekker thuis... aanrader! 1/26/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We vonden de smaken deze keer minder goed. Ook van de pitas. Patat was juist beter deze x. Lekker knapperig. Het slechtste vond ik dat er meerdere stukjes bot in de gyros zaten. Mijn dochter brak dr tand zowat. Daarom 3 sterren 1/25/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/24/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd en erg lekker! 1/24/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, warm en snel 1/22/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had iets warmer gekunt maar was zeker lekker 1/20/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de souflaki was iets te hard gebakken This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat vroeger meer smaak aan het vlees en de tarama salata. Bezorging snel en vriendelijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/13/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en snelle bezorging 1/11/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was prima maar duurde wel half uur langer dan opgegeven 1/5/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed eten ..warm en lekker 1/5/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld tussen 18:15 en 18:30. Bezorger was er al om 18:00. Tijdstip was niet voor niks die tijd. Deels koud moeten eten omdat de mede eters niet om 18:00 er al waren maar om 18:15 (de bezorgtijd) 1/4/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Online besteld De bestelling kwam stipt op tijd, het eten was heerlijk. Een aanrader volgende keer ga ik weer bij jullie bestellen 12/21/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker en zeer netjes verpakt ook de aanpassingen die ik had werden netjes nageleefd 12/21/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
op tijd bezorgd, heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb mijn eten wel eens warmer binnen gekregen, maar verder prima, zoals altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen 12/16/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wat een onzin geen anonieme recencies. Wat een privacyschending. Nouja in ell geval genoeg reden om huer niet meee terug te komen. Bestel hier nooit! 12/16/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Werd sneller bezorgd dan op de site stond. Super fijn. Eigenlijk altijd goed eten. Belegde Pita waren de kruiden van de kip niet super maar dat ligt aan mij. 12/12/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijke pita giros 12/9/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en netjes verpakt en warm. 12/8/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker eten bij de Kleine bezorg Griek. 12/7/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde wat lang, maar het kan een drukke avond geweest zijn... Eten wel goed warm en heel smakelijk! 12/5/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat was erg slap maar al het andere eten was uitstekend This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 3985 reviews
De Kleine Bezorg Griek