Reviews


4 stars after 3070 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten! 5/17/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lauw en te laat! Dit is nog nooit eerder gebeurt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker,prima op tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles perfect 5/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eindelijk na ruim een jaar vanwege verhuizing geen Kleine Griek kunnen eten, het was weer topklasse ✌️ 5/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima,prima,prima alles..... 5/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wat een bizar slechte maaltijd. Vlees was smaakloos en vol met bonken vet. Salade zuur en friet zoutloos. Klacht werd niet serieus genomen. Zonde van het geld. Maaltijden zijn in de vuilnisbak beland 5/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde twee uur voordat het eten kwam 5/11/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten goede service 5/10/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Werd om 19.00 bezorgd, terwijl er tussen 18.15-18.30 bezorgd zou worden. Dus te late bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat weinig smaak aan de giro's.Dat is normaal wel lekker gekruid This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 x moeten bellen waar bestelling bleef en tot 2 x toe werd verteld dat het onderweg was. In plaats van 3 kwartier meer dan 2 uur op ons eten moeten wachten. Doe ik dus nooit meer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk, alleen de frietjes iets slap, maar het vlees, de pita, de tzatziki, dat was allemaal heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
suflaki met zeen en te vet, rest was prima 5/5/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaker besteld. Meestal prima, al lijkt de keuken wat slordiger te worden: kipfilet en spies nogal verbrand. Jammer! 5/5/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bestelling was niet aangepast zoals ik gevraagd had en de kipfilet was tegen het verbrand aan helaas lijkt het steeds meer er op dat het sterk achter uitgaat 5/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker gegeten en mooi op tijd bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had een girosschotel. Het vlees was niet lekker knapperig gegrilld (opgewarmd?). De rest was lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
So fresh, it has never disappointed yet! 5/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, zoals altijd! Ga zo door :-)) 4/28/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/28/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer bijzonder lekker en op tijd bezorgd. Dank jullie wel. 4/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel prettig dat je kan volgen wanneer je bestelling er aan komt. Lekker en keurig verzorgd verpakt 4/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
OM 15 uur besteld via de website en aangegeven om 18 uur thuis te zijn. Stipt om 18 uur stond de bezorger voor de deur. GROTE KLASSE en het eten zoals altijd TOP!!! 4/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker Grieks eten dat wat vroeger arriveerde dan gevraagd en dat komt niet vaak voor. Porties zijn voldoende en smaakvol. Voor herhaling vatbaar. 4/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer toppie 4/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/24/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten zoals gebruikelijk heerlijk. Omdat het niet thuisbezorgd wordt waar wij nu wonen gaan wij het ophalen. Wel zou het fijn zijn als de opmerkingen bij de bestelling ook worden gelezen. Ik had gevraagd of de pita's apart v.d. giros verpakt konden worden. Helaas is dit niet doorgekomen. Maar wel weer heerlijk gegeten! 4/24/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De schotels waren heerlijk, maar heel jammer dat de spies niet te eten was, die bestond meer uit vet, dan vlees. Verder was de bezorging goed. 4/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas de patatjes vergeten. Ze werden snel nabezorgd, maar de koerier reed met hetvtasje in de hand ipv in de warmhoudkoffer. Desondanks was het nog lekker warm 4/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sel en goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goede prijs/kwaliteit verhouding tot spoedig weer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Grillschotels en salade zijn goed en ruim voldoende. Gevulde groente en feta saganaki vielen tegen ... niet zoals in Griekenland. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 3070 reviews
De Kleine Bezorg Griek