Reviews


4 stars after 3220 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/11/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten, snelle bezorging. Lekker eten. 9/10/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lange wachttijd (anderhalf uur) misschien logisch na de overwinning van Max op Zandvoort maar een dubbele tijdsoverschrijding vind ik persoonlijk teveel. 9/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wordt niet voldoende op opmerking gelet of niet goed uitgevoerd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en heerlijk eten! 9/3/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was lekker, warm en heel goed van smaak! 9/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker en veel. 9/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen jammer dat ik geen uien wilde bij de 2 mixed gril . Helaas zaten die er wel bij. Ik kan niet tegen uien dus het werd vissen. Verder uitstekend. 9/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In de pita kip zaten maar 3 stukjes kip.. Dit was zeer karig, in vergelijking tot eerdere bestellingen van pita kip.. 8/31/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smaak van het eten was goed. De hoeveelheid was goed. Het vlees aan de spiesjes was erg zenig en daardoor niet smakelijk. De maaltijden waren behoorlijk afgekoeld. 8/30/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was prima, warm en lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten kwam om 17:40 i.p.v. 18:00. De spiesen waren niet gaar en de Giros was hard en taai. Dus we waren niet erg tevreden over de kwaliteit van het eten. 8/28/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik weet niet wat er aan de hand is, maar de gyros was echt heel slecht. We kregen pita’s met heeel veel peper en zout. We belden dat het echt niet te eten was en zwart zag van de peper. De man geloofde het niet echt omdat hij het zelf gemaakt had maar liet ze toch omruilen voor 2 nieuwe. Helaas WEER super zout vlees. Waarschijnlijk was de vele peper er de eerste keer overheen gegooid om het zoute vlees te maskeren. Toen we de 2e keer weer zulk vies vlees kregen heb ik niet meer gebeld en het gewoon weg gegooid. Erg jammer we zijn al jaren vaste klant, en het kan een keer mis gaan, maar als je dan de 2e portie geeft met hetzelfde zoute vlees dat doe je dat bewust. Zou netjes zijn als het bedrag nog wordt teruggestort. Anders bestellen wij voortaan elders. 8/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Slechte patat slape patat 8/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was lekker en precies op het gevraagde tijdstip bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top. Snelle levering en heerlijk zacht en warm vlees. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 8/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk. Kwaliteit is wel beter geworden . Vlees was lekker zacht en niet zo zout 8/17/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Slechte gyros This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is zoals goed, bezorging duurde dit keer echter erg lang, 85 min ipv 45 min 8/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was erg lekker.... hartelijk dank ervoor 8/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bied ook kip gyros aan .. optie .. Eten goed van smaak en warm .. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had aangegeven geen ui en tomaat maar dit was niet gedaan. 8/7/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima 8/7/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 8/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, snel bezorgd. Fijn dat De Kleine Griek zelf kan bezorgen! 8/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kip en Pita waren aangebrand, hard en zwart. Pita aan 1 kant en kip langs de randen. 8/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede Pita Giros, op tijd klaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten, en stipt op tijd!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk!! 7/31/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd geleverd en zoals altijd prima kwaliteit eten ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, alles goed bereid en warm en ruime porties. Een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was goed man. 7/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pita's waren weer lekker zoals altijd. 7/22/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer helemaal in orde een dikke 10 7/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer heerlijk. 7/17/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 7/15/2021
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 3220 reviews
De Kleine Bezorg Griek