Reviews


4 stars after 4069 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Tevreden 5/18/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen hier regelmatig en is eigenlijk altijd super. 5/13/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pita broodje te dik en gehakt niet gaar van binnen 5/11/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, precies op tijd en lekker. 5/9/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorger. 5/9/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit en snelle bezorging 5/9/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/6/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TOP! Snel en superlekker. Knapperige frietjes ook! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor wat ik kreeg vond ik het erg duur. En de smaak viel erg tegen. Heel jammer 5/4/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed zoals we gewend zijn, behalve de gyros dat leek niet op de gyros die we normaal erbij hebben..!? 5/2/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en heerlijke gyros . 4/27/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gedaan ga zo door !!! 4/25/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten alleen bij zo grote mixgrill kan wel meer patat erbij. 4/25/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duurde erg lang voor het eten kwam. Eten is heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd TOP This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon, prima ! 4/20/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk en de bezorger heel vriendelijk hiervoor mijn dank. Mvgr.Mevr.M.J.SPIERLINGS 4/20/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker! 4/12/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service en heerlijk eten 4/11/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/11/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. 4/10/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker! 4/9/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker, ga zo door. 4/6/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 4/6/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Warm bezorgd en de patat was nog knapperig. Goed gekruide gyros en sappige burgers. 4/5/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het bleef of wordt bereid staan en was er opeens 3/29/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was perfect, het eten was goed de bezorging was goed e het was netjes verpakt. Heerlijk gegeten tot de volgende keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk weer uitstekend snelle bezorging en lekker eten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk gegeten 3/23/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Website geeft de mogelijkheid om bezorgtijd vanaf 16u te kiezen, wat wij deden. Om 16.30u heb ik gebeld dat het er nog niet was. Onvriendelijke man/eigenaar aan de telefoon dat ze pas 16u opengaan en het eten 16.45u wordt bezorgd. Geen excuses, niets. Laat dat dan even netjes weten van te voren! 3/23/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging precies op tijd. Lekker eten, mjammie 3/22/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet bezorgd, stond in de app dat dit wel zo was.Uiteindelijk 1 uur later en koud bezorgd. 3/22/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goedkoop is het niet, maar zowel de tzaziki als de gyros is echt fenomenaal 3/22/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is prima, bezorging optijd. Verbeter punten. 1 pita was oud/ taai. Tatziki zou iets meer mogen bij een menu. 3/20/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker 3/20/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
tevreden 3/18/2024
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd perfect alles 3/18/2024
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 4067 reviews
De Kleine Bezorg Griek