Reviews


4 stars after 2199 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geen opmerkingen goed gegeten goede bezorgservice This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top gewoon 2/22/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ook lekkere verse frisse koolsla. 2/19/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/16/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/16/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De levering miste een besteld gerecht en enkele gerechten waren niet meer warm. Op de website is niet duidelijk hoe groot de porties zijn zodat ik moeilijk kan inschatten hoeveel ik moet bestellen zodat iedereen kan eten van de bijgerechten. 2/15/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk weer heerlijk 2/15/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/14/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 2/13/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoaks gewoonlijk weer fantastisch en supersnel bezorgd. 2/12/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Iets later dan de bedoeling was maar het was heerlijk. 2/8/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer erg lekker en een super vriendelijke bezorger 2/8/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon zeer Ok. 2/8/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden 2 menu 's besteld+wat extra maar er zat maar 1 karig zakje friet bij.. Volgens mij voor 1 persoon, zeker vergeleken met eerdere bestellingen. Maar voor de rest was het prima 2/7/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk 2/7/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en snel bezorgd 2/6/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/6/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/4/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! 2/4/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd en perfect eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/2/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/2/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed warm, lekker en op tijd, top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/2/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/29/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Snel, warm en heel lekker! Bedankt Kleine Griek! 1/27/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/27/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed! 1/25/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Afgiristo para poly 1/24/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
alles was prima in orde. Alleen die pannenkoek hoefde er voor mij niet bij die was taai. Verder was het heerlijk! 1/23/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Belachelijk om extra te vragen voor iDeal betaling. Is niet meer van deze tijd 1/22/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en vlotte bezorging 1/22/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect zo als altijd .... 1/20/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De bezorger had fooi gekregen, maar gaf 5 euro te weinig terug. Gelukkig merkte ik het op tijd en heb ik MIJN geld teruggekregen. Dit kan toch niet 1/20/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/19/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/19/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lama koteletten erg zwart geroosterd niet lekker 1/16/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/14/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en prima eten. 1/11/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/8/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten zeker voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was van goede kwaliteit, maar helaas zo goed als koud. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas niet de volledige bestelling compleet 1/4/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas kleine porties eten gisteren gehad. 1/3/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima in orde! 1/2/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker maar niet echt warm meer 1/2/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel en lekker, dank 1/1/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1,5 uur duurde het na mijn bestelling. Het was ook niet echt warm meer. Lang leve de magnetron... 1/1/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 1/1/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/30/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb al zo vaak aan gegeven GEEN uien erbij en weer zaten ze erbij,denk dat ik maar naar een ander gaat,ben aardig teleurgesteld This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging is bij verkeerde huisnummer afgeleverd. Gelukkig belde de buurvrouw ons netjes op en konden we het halen, maar was niet ideaal en het eten was ondertussen best afgekoeld This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 2199 reviews
De Kleine Bezorg Griek