Reviews


4 stars after 2708 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en alles heerlijk warm! 11/26/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was niet erg warm en het bakje met saus had gelekt. 11/25/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker 11/25/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heb hier nu meerdere keren besteld en het eten is altijd goed en de bezorging is altijd snel en goed zeker een aanrader 11/24/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na een uur gebeld of het nog lang zou duren; was voorlopig nog niet klaar, waren er niet eens aan bezog want er waren nog veel bestellingen voor ons en het was druk. Geen excuses of ff netjes bellen het duurt vandaag wat langer.. jammer normaal altijd lekker eten maar door deze service een vaste klant kwijt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vannacht is m’n mede-eter ziek geworden. of dit door het eten (de kip?) komt, zullen we nooit weten. vandaar een 3 voor de kwaliteit 11/21/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 11/21/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik heb fooigegeven 11/19/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk, mals en goed warm eten tegen een mooie prijs 11/18/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als het druk is geef het a.u.b. aan dat het 2 uur kan duren. Laat mensen niet wachten op hun eten. Dat kan heel makkelijk op de website. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De schaal met hapjes was wat nattig doordat potjes en de koolsalade gelekt hadden, wat er minder smakelijk uitzag This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/14/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Elke keer weer heerlijk eten! Vanavond waren ze een schotel vergeten en deze werd heel snel nageleverd met nog een klein flesje wijn als extraatje. Top service! 11/12/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas waren de vleesspiezen niet gaar. Die hebben we helaas moeten weggooien. Ook was de patat slap en lauw. Andere keren vonden we het eten lekkerder. Jammer. 11/12/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Stifado (superzacht lamsvlees) is er bezorgd! 11/9/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog niet eerder ,zo snel,bezorgt...prima gegeten 11/9/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer wat weinig giros en het eten was lauw 11/9/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Varkenshaas was zeer droog, saus was lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker🤗 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger kwam aardig en vriendelijk over This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed gegeten. Het vlees was prima, De vegetarische groenten schotel ook. Jammer dat de patat slap was geworden. Die kan je beter in een open vervoeren dan in een dicht geniete zak. 11/7/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 11/7/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal goed 👍🏻 11/6/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dit was de eerste keer dat wij hebben besteld bij de kleine Griek. Netjes op tijd en prima maaltijden. Geweldig. Dit gaan we met doen. 11/6/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bedankt voor deze heerlijke maaltijd. 11/6/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
prima 11/2/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De gyros was wat grof gesneden en had wat meer door gebakken mogen worden. Was denk ik het laatste stuk van het spit? Verder was alles goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
was erg lekker. 1 maaltijd vergeten. maar snel gebracht. toch heerlijk gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Dank je wel 10/31/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Als opmerking gaf ik aan dat we graag alle pita’s zonder ui wilde. En 1 pita zonder tzatziki... helaas is dat niet gelukt, jammer! En het werd pas na 1,5 uur bezorgd. 10/31/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb hier nu meerdere keren besteld en het eten is altijd van goede kwaliteiten de bezorging is goed dus hoop hier nog veel te kunnen bestellen 10/30/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was in orde prima 10/30/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gewoonweg heerlijk! 10/29/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, lekker dan bij die andere :-) 10/28/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede bezorging en heerlijk eten 10/27/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers en warm super! 10/26/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was wederom weer heerlijk netjes op tijd vriendelijke bezorger helemaal perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 2706 reviews
De Kleine Bezorg Griek