Reviews


4 stars after 2062 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer genieten . 10/15/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit was weer heel erg goed verzorgd en bezorgd. 10/14/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nou alles was prima,maar ook opletten dat het goed is dicht geseald warme kant was niet goed dicht,jammer was een beetje afgekoeld Grtjs Hans 10/14/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed! 10/14/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg tevreden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jullie moeten echt iets doen aan de hoeveelheid en soort verpakking bij het bezorgen. Het eten is heerlijk, maar hierdoor weet ik niet of ik nog ga bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk eten, prima service en op tijd bezorgd, bedankt en tot een volgende keer. 10/8/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelleservice 10/7/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is super snel bezorgd, en het was heerlijk👍🏼 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/5/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top vlees, tzatziki, pita en frites knapperig en lekker warm. 10/4/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/3/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde lang. Gevraagd om pita gyros extra krokant gebakken. Dit was wederom niet het geval. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zalig gegeten !!!alleen jammer dat de extra bestelde en betaalde zatsikie er niet bij zat. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 9/26/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top Het was heerlijk! 9/26/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten en keurig op tijd gebracht. Ook de speciale wensen waren uitgevoerd. 9/25/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Best eten. Genoeg en warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! 9/21/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal prima, flinke porties en lekkerrrr 9/17/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was op tijd, het eten was lekker en voldoende. 9/16/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was de salade en saus op zijn kop terecht gekomen in het tasje En dus alles vies en nat in de tas Plastic bakje van de salade brak ook in stukken bij het open maken This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker !!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was nog gloeiend heet bij de levering, klasse! 9/14/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 9/14/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lang geleden, smaakte weer prima 9/13/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk.... 9/11/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
mag iets gekruide. verder zeer goed 9/10/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verkeerde salade gekregen, ipv 'stokbrood' zou ik in de lijst zetten: stokbroodje (is erg klein), maar voor de rest heerlijk eten, goed verzorgd! Mooie porties: niet te klein, niet te groot! We komen zeker terug. Complimenten! 9/9/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/8/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Is weer iedere keer smullen! ++++👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/8/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/7/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was lauw. Een pita gyros van vlees niet extra doorbakken terwijl dit wel was gevraagd. Eten kwam ruim 1.5 uur later. 9/7/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit 3 sterren omdat de Melitzano salade nog bevroren was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima precies op tijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 8/24/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/24/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en snel bezorgd 8/23/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heldere site. Vlotte bezorging. Prima eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeker voor herhaling vatbaar!! Eten was erg lekker!! Bezorger is een schatje, erg vriendelijk!! Kortom, top!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk lekker eten snel bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, lekker eten: wij blijven tevreden klanten van de Kleine Bezorggriek! 8/16/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na 50 min wachten heb ik gebeld: het stond nog op de warmhoudplaat... 10 min later wel bezorgd. De salade was prima. Het stuk vlees ook. Maar de paprika gevuld met rijst was vet en absoluut niet in de buurt van vers... jammer, Was de 1e keer dat ik bij de bezorg Griek bestelde. Denk niet dat ik het opnieuw doe. Geen aanrader. 8/14/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Snelle bezorgtijd ,,,,en het eten heerlijk,,die kleine bakjes mogen wel wat voller!!! 8/12/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten! ! 8/3/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte weer prima ++++ 7/31/2019
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 2061 reviews
De Kleine Bezorg Griek