Reviews


4 stars after 3625 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was net als in Griekenland, miste alleen de zon en het zand tussen mijn tenen. 2/6/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer prima 👍 2/6/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. Het eten was goed verpakt en heerlijk. Dit is voor herhaling vatbaar, goede service. 2/6/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/5/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/5/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/5/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was erg smakelijk en ruim voldoende voor een zeer aantrekkelijke prijs. Vriendelijke bezorging. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/5/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/5/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, ontzettend lekker gegeten! Super vriendelijk geholpen en de bezorger was ook al zo aardig.. wat wil je nog meer..?! Echt een aanrader dus 😋👍🏻 2/3/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip en gehak waren nog niet gaar.. 2/1/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zaaaaliggg en fijn dat rechtstreeks bij jullie ouzo besteld kon worden 1/31/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk !! 1/28/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekkere frietjes 1/27/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk eten, flink warm en alles perfect!!! Zeer vriendelijke bezorger! Graag weer!!! 1/24/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was zo goed als koud toen het bezorgd werd (nu was het wel een hele koude dag, maar dan nog) 1/23/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
wederom perfect het eten de bezorging kan niet beter 1/23/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/22/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, heerlijk gegeten 1/21/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten tegen een redelijke prijs 1/21/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima bezorging op tijd en eten is heerlijk. De web site is overzichtelijk en duidelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat iets bitters in de zaziki This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde veel langer dan aangegeven op de site 1/13/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Besteld via de app, snel bezorgd en altijd lekker 1/12/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker 1/7/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2023
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede website en bezorging top alles is naar wens verlopen en good food 👍🏻 12/30/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging. Ondanks harde wind en regen. Goed van temperatuur. Prima kwaliteit prijs verhouding. Door de jaren heen onze favoriete (bezorg) Griek geworden. Extra fooi geven wij altijd contact aan de bezorger. 12/28/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Thuisbezorgd werkte niet maar dit is fijner 12/28/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten. Elke keer top 12/22/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gemakkelijk besteld, ruim op tijd geleverd en goede kwaliteit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pita was lekker maar niet warm genoeg. 12/7/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We vonden het erg lekker, maar voor dat geld veel te weinig vooral gyros 12/7/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect op tijd heerlijk vers en goed en warm eten 12/6/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 12/5/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We waren zeer tevreden met het eten 12/5/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel teleurstellend vandaag!! Wij bestellen al jaren en dit nog nooit meegemaakt. Online besteld en het zou voor 18.29 bezorgd worden na een half uur te laat even bellen om te checken en dat was een nare ervaring. Meneer deed kortaf en zei dat we nog een uur moesten wachten en dat op een agressieve en onvriendelijke manier. Jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!! Knapperige frietjes, mooie verse saus, top! 12/3/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
mooie app, kaseri prijs verdubbeld, grote tzaziki meer dan vroeger (genoeg voor de hele straat) 12/3/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk en supersnel bezorgd 12/2/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was perfect. Netjes bezorgd en het eten was goed op temperatuur. We gaan er meer bestellen 12/2/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Delivery was slow, it took >70 minutes. 11/28/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd bezorgd, prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten gaan we zeker nog eens doen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2x kindermenu ontvangen ZÓNDER appelmoes. Bovendien is alle friet bij elkaar in één zak gedaan; Dit werkt niet voor kinderen (moet separaat per menu worden aangeboden...). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima gegeten bezorger sneller dan de site aangaf 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 3625 reviews
De Kleine Bezorg Griek