Reviews


4 stars after 2927 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
goed eten snel geleverd allen de prijs voor de garnalen is aan de hoge kant kreeg 4 grote garnalen die wel heel lekker waren voor 20 euro de rest van het eten was de prijs meer dan waard 3/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling werd binnen een kwartier bezorgd. Het eten was echt heel lekker. Tip! 3/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! En snel. 3/3/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/3/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer heerlijk, jammer dat mijn moeder een nietje vond in haar lamskarbonaadjes . 3/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling kwam dan verwacht. Heerlijk gegeten en ruim voldoende! Is het misschien een idee om meer kleine bijgerechten op de kaart te zetten, zodat je een eigen dis/maaltijd kan samenstellen? ;-) 3/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
garnalen waren smakeloos en darmkanaal was niet verwijderd laatste keer dat ik hier besteld heb 3/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
helaas vandaag viel het eten tegen, kip erg droog en giros minder smaak dan normaal.hoop dat het volgende keer weer wel top is This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beveel de Kleine Griek graag aan 2/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima eten lekkerrr goed verzorgd en bezorgd 2/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meer dan goed 2/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer goed en lekker. 2/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden een kindermenu, met een pita broodje extra. Dit was meer dan voldoende. 2/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vanwege een verjaardag wat heerlijk te eten besteld, was weer prima in orde top gegeten, en de jarige was blij met zijn Griekse traktatie! 👌🏻 2/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom zoals verwacht! 2/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/22/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/22/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was goed, zelf opgehaald. Girosschotels met alles er bij. Handige pvc borden met vakken en gesealed met folie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk. Goed heet en super vers klaargemaakt allemaal. Een echte aanrader👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste griek uit de buurt zeker een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling nog iets eerder dan toegezegd. Eten heerlijk en op goede temperatuur. Ik ga dit vaker doen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekker eten alleen 1 uur 40 min wachten is echt te lang This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Delivery took nearly 2 hrs. Food was lekker 2/20/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd gewoon lekker eten en snel bezorgd. 2/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere patat, heerlijk mals vlees. 2/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde anderhalf uur voor er geleverd was. 2/18/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was goed warm. En snel bezorgd 2/18/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website is sterk verbeterd, veel beter zo. Je kunt nu ook net proces volgen. Dit werkt nog niet helemaal. Volgens de site werd het eten nog bereid toen de bezorger al aan de deur stond. De kwaliteit van de pita’s was goed, alleen de patat helaas slap en lauw. Zonde, dat scheelt 2 sterren. 2/16/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top was heerlijk 2/16/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Min puntje 3 kwartier na levertijd werd het eten gebracht 2/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk gegeten en ondanks het slechte weer mooi op tijd 2/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk, bedankt mannen 2/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer prima voor elkaar, bedankt en tot de volgende bestelling. 2/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk en keurig op tijd,echt een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het vlees van de souflaki was taai en beetje rauw. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer superlekker de bifteki/girosschotel! Dankjulliewel❤️ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
wederom weer helemaal perfect zowel het eten als het bezorgen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, netjes op tijd!! 👍🏻 2/13/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en ruim voldoende als maaltijd. Op tijd geleverd en goed verzorgd. Aanrader dus. 2/13/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snel en lekker! 2/11/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2021
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 2925 reviews
De Kleine Bezorg Griek