Reviews


4 stars after 3169 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd geleverd en zoals altijd prima kwaliteit eten ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, alles goed bereid en warm en ruime porties. Een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was goed man. 7/23/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pita's waren weer lekker zoals altijd. 7/22/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer helemaal in orde een dikke 10 7/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer heerlijk. 7/17/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 7/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk na een kleine dip van de vorige bestelling 7/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tip: Ik zou nog wel pita broodje(s) bij de mezedakia doen. De salades moet je wel ergens op kunnen doen, zonder brood vind ik het minder lekker. 7/14/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker. 7/10/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk is wel eens anders geweest. 7/10/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/7/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Toen ik in januari jarig was hebben mijn kinderen bij jullie eten besteld en dat was erg lekker. 5/7 had ik vrienden te eten en toen heb ik o.a. Mezedakia besteld. Helaas viel dat nogal tegen. Een beetje koolsalade - 2 gehaktballetjes- 2 dolmas en 4 bakjes met smeerseltjes. Misschien dat de samenstelling veranderd is. Volgende keer beter hoop ik. Die smeerseltjes hoeven voor mij niet. Verder was alles prima. 7/6/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen hier al jaren de pita gyros, maar wij vonden het dit keer tegen vallen. Het vlees was slap en vet en het waren grote hompen vlees. Wij hebben het zelf nog fijn gesneden en gebakken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd erg lekker en vriendelijke bezorger This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De aardappelen uit de oven zijn een goede combinatie met het gestoofde lamsvlees! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wat er mis ging? spinakopita bijna verbrand, dolmadakia was drijfnat, ineengezakte blubber (smaakte echt niet) mezzedakia zo slecht verpakt, dat alles dreef in een klein laagje vette vloeistof....alleen de keftedakia voldeden aan de verwachting. We hebben vaker hier besteld, toen was het prima. Maar nu een teleurstelling This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was prima De extra friet zat er niet bij maar werd heel snel alsnog gebracht top! 7/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/2/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er waren 2 bestellingen geplaatst, 1 om 18 uur en 1 om 19 uur. Dat was met een bedoeling. Onze regie werd overhoop gegooid, omdat jullie niet goed hebben opgelet. Ik was heel erg ontstemd. 7/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gyros was net als een keer eerder niet lekker. Niet krokant, vet en flauw gekruid. Twijfel of dit niet mijn laatste bestelling is geweest. 6/30/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super blij, het eten was er snel, het was lekker en warm. Ook de hoeveelheid is fantastisch!! 6/30/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, mooi op tijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Porties zo groot en lekker zoals je ze ook in een restaurant krijgt, ook warm geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch weer💗 we hebben genoten. Dank u wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, op tijd bezorgd, voor herhaling vatbaar. 6/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beetje vroeg geleverd. Maar beter te vroeg als te laat. Goed werkende website, heerlijk eten. 6/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd, en heerlijk mals vlees! 6/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Metze tou bekri , vond ik het vlees beetje taai, verder was het heerlijk. 6/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 6/24/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en super snel bezorgd. 6/24/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk en snel bezorgd! 6/22/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger te laat, eten Gyros met kaas was lauw van temperatuur en minder mals 6/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
grote stukken vlees en taai was niet lekker 6/21/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was een half uur te laat en de giros weinig gekruid en niet krokant. Mijn varkenshaas was veel te gaar waardoor zeer taai. Sorry maar dit is onze mening This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat slap en slecht gebakken This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is altijd goed maar vandaag hadden we moeite met de Souflaki deze was bijzonder taai. Heel jammer en dat precies op Vaderdag nadat vaders dit heel graag wilde eten vandaag. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er stond op de site dat er binnen 45minuten bezorgd zou worden. Wij hebben na 1,5 uur wachten gebeld. Wij kregen meerdere keren de reactie terug: 'maar ik vertel jou net dat het druk is'. Niet erg klantvriendelijk en lang op ons eten moeten wachten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super bedankt!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker alleen kreeg ik het verkeerde ijsje This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
beetje te weinig feta in de bifteki This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was echt heerlijk, mals vlees nog lekker warm. Echt een aanrader. 6/19/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima 6/18/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd en vriendelijke bezorging, heerlijk eten! 6/15/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 3169 reviews
De Kleine Bezorg Griek