Reviews


4 stars after 3437 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben goed gegeten en ook keurig op tijd 5/18/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alhoewel het veel gezelliger is om in het restaurant van De Kleine Griek te eten, is de bezorgservice een goede vervanging. Snel bezorgd, prima op temperatuur en altijd lekker! 5/16/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakvol zoals altijd, mooi op tijd geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/14/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gekozen voor z.s.m het was er binnen een half uur, super snel. Echt heerlijk! Hele goeie kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De moussaka die ik vandaag had, was heel anders dan normaal. Niet compact en dus niet op een normale manier op je bord te krijgen. Jammer, de moussaka is altijd zo lekker bij jullie. Nieuwe kok? 5/7/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/6/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/6/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor 6 personen 7 schotels besteld. Het was meer dan genoeg en ongelofelijk lekker. We hebben alle 6 zitten te smullen. Bezorging was keurig op tijd en het eten goed warm. Doordat je op meerdere sites kunt bestellen vind ik dit wat minder fijn en verwarrend, maar alles klopte en het was heerlijk. Ook het gratis flesje ouzo hebben we ons goed laten smaken. 5/4/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tja, wat te zeggen: al jaren is het niveau van de Kleine Bezorggriek prima, de levering vaak gewoon rap en het eten heet, smakelijk en overvloedig. Wij blijven voorlopig nog wel even bestellen! 5/3/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker snel geleverd 4/27/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/27/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en weer heerlijk gegeten 4/25/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer prima en snel zoals altijd. 4/25/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk was het heerlijk!! 4/22/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/22/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten 4/19/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Probleem is telkens dat het eten niet voldoende warm afgeleverd wordt. Dat beïnvloedt de smaak in negatieve zin. Ergens in de cyclus zit teveel vertraging! Jammer! 4/18/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Twee maal gebeld dat het eten koud was, zelf opgewarmd in de magnetron, eerste keer werd er gezegd, U heeft niet bij ons besteld, en tweede keer gebeld en werd er gezegd,als de patat warm is kan het vlees niet koud zijn, nou DAT WAS HET DUS WEL, regelmatig besteld maar dit was de laatste keer, ik werd gewoon niet geloofd, SCHANDALIG !!!!! 4/18/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet echt warm 4/18/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was warm, lekker en plezierig bezorgd! 4/13/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker! 4/11/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sneller bezorgd dan aangegeven,top. 4/9/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super 4/7/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeden8 Ik d8 iets-anders-dan-🐷Gyros te proeven No offence, maar ik wil graag "krijgen" wat ik bestel, dus ik vrees dat ik voortaan elders bestel... Maar de yoghurt met walnoten en honing waren FANTASTISCH !!! EN DE COLA 🤤 4/6/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
bestelling had iets warmer mogen zijn. 4/4/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden 2 menu’s besteld maar helaas werd er ipv 2, maar 1 portie patat geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goeie kwaliteit. We bestellen hier wel vaker. Is top! 4/2/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de baklava was HEERLIJK!!!! 3/28/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet echt heet. Was 1x schotel schuin gehouden / gevallen was helemaal vettig 3/28/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super lekker en snel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed te eten! 3/25/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten en goed betaalbaar. Enige wat jammer is dat ze letterlijk alleen gyros op de pita doen. Ik ben gewend ook wat sla/tomaat/ui evt patat en dergelijke. 3/24/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk het had alleen wat warmer gekund 3/21/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer heerlijk zoals gewoonlijk en bezorgers altijd vriendelijk petje af ook voor die mannen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Superlekker! Wij zijn verhuisd en rijden zelfs met de auto naar Delft om de bestelling op te halen. Graag wel de notities lezen die bij een bestelling staan. Wordt vaak vergeten. 3/19/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super 3/17/2022
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 3437 reviews
De Kleine Bezorg Griek