Reviews


4 stars after 3504 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tegenstelling tot normaal ?altijd goed) was het gerecht mixgrill (heel) erg zout. Hopelijk eenmalig uitschieter met de zoutpot 8/16/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was weer heerlijk kijk alweer uit naar de volgende keer 8/16/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk en heet. Ook de patat. 8/16/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zeer tevreden lekker eten netjes verpakt en goede bezorging 8/13/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 8/12/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Girosschotel het vlees was veel te zout dat was het enige dat je proefde. De helft weg kunnen gooien 8/11/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten, netjes op tijd bezorgd. 8/10/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website soms wat traag This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld 18:12 Geschatte levering 18:56 (website) Op bezorg ticket uiterlijk 19:12 Bezorgd 19:45….. Helaas is de kwaliteit van het eten ook niet super….. Geen aanrader 8/6/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd, dank u wel!!! 8/6/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snelle bezorging, eten was heerlijk. 8/3/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima Grieks eten. Snel bezorgd, zodat alles bog goed warm is. Je kan je bestelling zelf volgen 7/16/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nvt 7/16/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/15/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het eten was heerlijk 7/13/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
A.j . was heerlijk ga zo door. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd lekker vlees, maar de pita's werden zwartgeblakerd geleverd :-( This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was heerlijk, de 4 sterren zijn er omdat ze erg snel waren , 17.15 ipv 17:30-17:45 uur 7/8/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorger was zeer vriendelijk en precies op tijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen hier wel vaker en we zijn altijd tevreden over het eten! De bezorgers zijn ook vriendelijk. Top zaak! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, snel bezorgd en zeer vriendelijke bezorger! 7/1/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
eerder dan verwacht; goed warm en smakelijk. 7/1/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was prima en lekker vlot bezorgd hele goede snelle service 6/29/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten alles was perfect en super snelle bezorging bedankt en tot de volgende bestelling! :) 6/24/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb 110 minuten moeten wachten tot het eten er was en kreeg bij bellen te horen ja de bezorger gaat over een minuut de deur uit... eten wat wel goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was binnen de aangegeven tijd bezorgd ondanks het spitsuur. Frites was goed warm en knapperig en het vlees was heerlijk. 6/18/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, op tijd en veel! 6/17/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie zijn echt fantastisch!! Weer een 10 plus!! Bedankt we hebben heerlijk gegeten! 6/15/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Erg jammer dat het eten weer meer dan een half uur later wordt bezorgd dan de afgesproken tijd, terwijl er ruim op tijd besteld is! Ook jammer dat je zelf contact op moet nemen met de vraag hoe laat er bezorgd gaat worden. 6/15/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden het niet lekker,veel te grote en harde stukken gyros. Ook heel grote plakken tomaat en er druipt veel olie/vet als je het broodje vasthoudt. Nee dit was niet ok. 6/14/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima kwaliteit en keurig op tijd bezorgt 6/8/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 6/8/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekkere friet, lekkere pita's 6/3/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al enkele jaren bestellen we bij de Kleine Bezorg Griek (KBG) en het is nog nooit tegen gevallen! De gerechten zijn heerlijk en royaal, de bezorging snel en vriendelijk en hoe ze in staat zijn om de patatjes heet en knapperig af te leveren ... bedankt KBG, ga zo door en dan wij blijven bestellen! 6/3/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle èn vriendelijke bezorging, héééérlijk Grieks eten voor een prima prijs-kwaliteitverhouding en een duidelijke, gebruiksvriendelijke website waar een ruim assortiment van Griekse lekkernijen op staat. Kortom; κανένα άλλο για μένα! 😉 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/29/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden maaltijd keurig op tijd en heerlijk warm 5/27/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles weer prima verzorgd 5/27/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, geen klachten. 5/26/2022
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon lekker 5/26/2022
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 3504 reviews
De Kleine Bezorg Griek