Reviews


4 stars after 2430 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was perfecht 6/1/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/1/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We misten een wel bestelde salade This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker gegeten ook weer. Prima op tijd gebracht, onze allergie wensen gehonoreerd. Zeer smaakvol gegeten, alles goed verpakt. Snel weer een keer bestellen... Mocht je twijfelen...niet doen maar gewoon bestellen 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super snel bezorgd en heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel!!! 5/30/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima en nog sneller ook dan de prognose! Leuk, de mogelijkheid om een fooi te geven. 5/30/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima!! 5/27/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goed warm en snel geleverd. 5/26/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pita broodje was taai. 5/21/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en prima op tijd bezorgd. 5/20/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker bedankt 5/20/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en supersnel bezorgd. 5/19/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke maaltijden en alles nog goed op temperatuur 5/19/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/19/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
graag tot de volgende bestelling 5/18/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima maaltijd, alles naar wens. 5/16/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Florines gemistes: erg lekker. Graag iets meer keuze in vegetarische gerechten b.v. vegetarische moussaka 5/16/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de extra soutzuki was niet gaar, de gyros smaakte ook niet zoals ik van jullie gewend ben. Eigenlijk een beetje teleurgesteld 5/14/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ondanks ruim van te voren via internet met tijd besteld, moest ik na verstrijken bellen waar het eten bleef, wat heeft het dan voor zin om een tijd van te voren te bestellen...........Beter z.s.m. dan zit je altijd goed voor beide partijen. Ene groep was inmiddels klaar, toen wij begonnen............ 5/13/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
prima eten voor herhaling vatbaar 5/12/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Souflaki, was niet van zo,n beste kwaliteit, hebben we alle 2 laren staan.vet tussen en taai.rest was prima 5/12/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed. 5/11/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Slechtste service denkbaar. Geschat 45 minuten levertijd, geen belletje of bericht over vertraging. Telefonisch compleet onbereikbaar. Na 1,5 uur gaf de website aan dat het eten onderweg was, maar na 2 uur nog geen bezorger gezien. Op de fiets er naartoe om verhaal te halen maar geen enkel excuus of iets. Alleen onder druk geld terug en geen eten óf eten en al het geld kwijt. Belachelijke service en geen enkele intentie om ook maar op wat voor manier te compenseren. En dan ook nog telefonisch onbereikbaar zijn! 5/11/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel laat en koud. Jammer. Zijn we niet gewend van jullie. 5/11/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker, en werd op de afgesproken tijd bezorgd. Alleen was het eten lauw en de patat slap geworden.... dat was echt wel een minpuntje! 5/11/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zelfs kwartier vroeger levering This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer goed zoals altijd eigenlijk 5/9/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen 5/7/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
SUPER! 5/6/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect, voor herhaling vatbaar! 5/6/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/5/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! 5/4/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, heerlijk gegeten! 5/4/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Twee pita giros en een kool salade bestelt binnen 20 min. in huis, prima gegeten ik zou zeggen helemaal top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag voor het eerst grieks eten besteld bij de kleine griek perfect alles goed op smaak en best grote porties ook mooi op tijd ondanks het weekend zeker voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekker eten weer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd lekker, de patatbakker krijgt nu een 10 heerlijk knapperig ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was goed, alleen de souflaki was half rauw, niet door te komen. Dat was jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In de bezorg link stond dat er al bezorgd was terwijl de b ezorginf nog onderweg was. Wel enigzins verwarrend 5/2/2020
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker. Alleen in een restaurant eet je beter. 5/2/2020
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 2430 reviews
De Kleine Bezorg Griek