Reviews


4 stars after 2013 reviews
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en snel bezorgd 8/23/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heldere site. Vlotte bezorging. Prima eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeker voor herhaling vatbaar!! Eten was erg lekker!! Bezorger is een schatje, erg vriendelijk!! Kortom, top!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk lekker eten snel bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, lekker eten: wij blijven tevreden klanten van de Kleine Bezorggriek! 8/16/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na 50 min wachten heb ik gebeld: het stond nog op de warmhoudplaat... 10 min later wel bezorgd. De salade was prima. Het stuk vlees ook. Maar de paprika gevuld met rijst was vet en absoluut niet in de buurt van vers... jammer, Was de 1e keer dat ik bij de bezorg Griek bestelde. Denk niet dat ik het opnieuw doe. Geen aanrader. 8/14/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Snelle bezorgtijd ,,,,en het eten heerlijk,,die kleine bakjes mogen wel wat voller!!! 8/12/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten! ! 8/3/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte weer prima ++++ 7/31/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd snel bezorgd en heerlijk van gegeten +++++ 7/30/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
bezorger was niet echt beleefd en vriendelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was dit keer grote stukken giros, niet zo lekker als anders 7/26/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/26/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor de zoveelste keer diarree na t eten en niet zo'n beerje óók. Vlees zag er ook btje raar uit maar zo lullig om terug te sturen. Zat ook heel veel peper op. Zitten er ook een zooi smaak versterkers in jullie vlees? 7/25/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het weer erg lekker, top! 7/24/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snel bezorgd klasse hoor en goed warm eten 7/23/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
net zoals altijd lekker genoten van de kleine bezorg griek 7/23/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd. Het eten was heerlijk 7/20/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima verzorgde bestelling! 7/19/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had en bestelling gedaan om 16:04 voor 17:45 om 18:00 gebeld bestelling aan de weg om 18:30 Niets ontvangen weer gebeld men zei dat de bestelling aan de weg was 18:45 weer gebeld men zei !!!! Dat er nooit en bestelling geplast was raar want ik had en bevestering ontvangen en met iemand van het restaurant gesproken de bestelling kwam om 19:30 koud en NIET lekker nooit meer bij dit bedrijf bestelen 7/18/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste broodje was heerlijk tweede broodje was de kip erg verbrand This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima toppie ๐Ÿ‘ 7/13/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snelle service lekker gegeten! 7/11/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/10/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Slechts 20 minuten hoeven wachten! Dat is normaal minimaal 45 min. Pita's daardoor warm tot heet en echt lekker! 7/10/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snel geleverd en heerlijk grieks eten! Kortom top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn dat u weer bezorgd op Ypenburg, ben er blij mee 7/6/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eerst verkeerde maaltijd bezorgd, na telefoontje alsnog het juiste menu gebracht. 7/5/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 7/4/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, lekkere extra's erbij gekregen. Enige wat minder was dat de gevulde paprika's door elkaar geschud waren en dat deze nu meer op een saus leek. Zal hier vaker bestellen 7/3/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Viel erg tegen dit keer. Porties waren veel kleiner dan normaal en het broodje was helemaal uit elkaar gevallen voor het bij me aan kwam. 7/3/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/1/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik ben zo ziek geweest gisteravond en vannacht van broodje gyros. Er was iets niet goed aan in ieder geval. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was goed op tijd en zeer lekker gegeten. top๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend verzorgd en prima kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer smullen๐Ÿ‘๐Ÿ˜‹ 6/29/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pas geleden toen in Rotterdam waren ook Grieks besteld. Hierdoor waardeer je โ€œDe Kleine Griekโ€ des te meer! Wat was dit weer een verademing en mogen wij ons in Delft gelukkig prijzen met zoโ€™n goede Griekse keuken. Top Top Top ๐Ÿ˜‹ 6/29/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer helemaal top en prima op tijd Jullie blijven de beste 6/28/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mede dankzij de supercatering is de 80ste verjaardag van mijn moeder een mega succes geweest. Nogmaals mijn hartelijke dank voor het heerlijke eten. 6/28/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 6/27/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het bestelde werd keurig op tijd bezorgt. Alles netjes verpakt en goed van temperatuur. De kwaliteit voldeed volledig aan de verwachting en wij kregen zelfs Retsina als presentje extra. Volgende keer gaan we zeker weer een bestelling plaatsen. Onze complimenten voor de Bezorggriek is dus op zijn plaats. 6/26/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaak besteld en nooit teleurgesteld. Top!! 6/25/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er ging iets fout bij het bestellen waardoor de bestelling 2 x gedaan werd. 6/24/2019
De Bezorggriek Oude Delft 97 015 2147373
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
De Kleine Bezorg Griek 4 stars after 2012 reviews
De Kleine Bezorg Griek